csoda-alga.shp.hu

LOURDES - A "fényvíz"


Árak, megrendelés a lap alján! »


Lourdes hidrogénes vízÚJDONSÁG!

"LOURDES" - Hidrogénes, erős antioxidáns vizet készítő készülék

Dr. Simon László és Dr. Szikra Tamás ajánlásával!


A Lourdes vízkészítő készülék forradalmasítja a vízfogyasztást! A berendezés antioxidáns ivó vízet állít elő, ami Semlegesíti a szabad gyököket.

A Lourdes vízkészítő készülék a híres Lourdes csodatevő gyógyvízről kapta a nevét.

Miért hívják csodatevő víznek a Lourdes-i forrás vizét? Mi a különleges összetevője ennek a víznek?

Lourdes csodatevő víz

Dr. Sanetaka Shirahata (Kyushu Egyetem, Japán) tanulmányozta a három leghíresebb csodatevő gyógyvizet a világon: a Lourdes-i vizet Franciaországban, a Nordenau-it Németországban, és a Tlacote-it Mexikóban. Talált egy közös tulajdonságot: mind a három csodatevő gyógyvíz szabad hidrogént tartalmaz!

Dr. Hayashi kutatásai kimutatták, hogy a víz hidrogéntartalma jelentősen lecsökkent az elmúlt századok alatt, pedig a hidrogénben gazdag víz határozottan lassítja az öregedési folyamatokat, segít hosszabb életet élni. Jobban érezzük magunkat, és sokkal jobbá válik természetes illatunk. Az egészséges és hosszú élet a fiatalság és az egészség megőrzésében határozható meg, és ehhez a hidrogénben gazdag víz fogyasztása kulcsfontosságú. A hidrogénben gazdag víz az általános jólléthez szükséges extra hozzáadott energiát nyújtja számunkra. Az a víz, amely gazdag hidrogénben, erős antioxidánsként és a szabad gyökök hatékony ellenszereként szolgál. A szabad gyökök az okozói például a rákos megbetegedéseknek, a cukorbetegségnek, a magas vérnyomásnak, és még számos más betegségnek. Ma már sok tudományos bizonyíték áll rendelkezésünkre a szabad gyökök öregedésben, és az ahhoz kapcsolódó betegségekben betöltött szerepét illetően. A szabad gyökök részt vesznek mind az öregedés, mind pedig a rákos betegségek kialakulásának a folyamatában. Sejtszinten több célpontot is támadnak, mint például a sejthártyát, a proteineket és a nukleinsavakat, ezáltal szerkezeti károsodást okozva a sejt DNS-ében.
A hidrogén ion tulajdonságai:
A legkisebb méretű antioxidáns, amelyik Szabad elektronjával az oxidált szervezetben létrejövő szabadgyököket hatásosan semlegesíti . A szervezetbe juttatott vízzel együtt minden sejtbe könnyel eljut, ahol antioxidáns hatását kifejheti.

Részletesebben angol nyelven itt olvashatsz.

 

 

 


 


A berendezéssel előállított víz hidrogéntartalma az elkészítést követően fokozatosan csökken, ezért javasolt a H- dúsított vizet aznap elfogyasztani!

A hidrogénben (szabad elektronokban) gazdag víz fogyasztása jó hatással van szervezetünkre.

2013-ig Mexikóba, vagy Franciaországba kellett volna utaznod, hogy megtapasztald az aktív hidrogént tartalmazó csodatevő források erejét... Rendeld meg az otthonodba a Lourdes vízkészítő készüléket, és minden nap hidrogénnel dúsított vizet ihat az egész családod!

A Lourdes készülék Magyarországon és a világviszonylatban is egyedülálló.

A Lourdes készülék ára:

A terméket a Biocom termékforgalmazói hálózat tagjaitól (fogyasztói áron) vagy Biocom tagként (tagi áron) lehet megvásárolni.

A termék fogyasztói ára 312 000 Ft.

A termék ára regisztrált Biocom tagként 240 000 Ft.

Ennyibe kerül, hogy az egész családod minden nap, egész hátralévő életében a Lourdes-i csodavíz összetételéhez hasonló vizet ihasson.

Tagi áron vásárolva 72.000 Ft megtakarítás!

A regisztráció ingyenes (de minimális egyszeri vásárláshoz kötött), a regisztrációhoz ajánlókód szükséges.

A regisztrációhoz kérd segítségünket

+36209673895

vagy írj emailt!

terjekijozsef@gmail.com

Lourdes gép vásárlás:

Vagy telefonon: +36209673895
(Hívj bátran, ha kérdésed van!)

Vagy emailben: terjekijozsef@gmail.com

Vagy a Biocom webshop-ban (tagi áron) »


EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRAL IS MEGVÁSÁROLHATÓ!

 

A Lourdes berendezés adatai:

Működési idő:                           10 perc       20 perc       30 perc
Hidrogén koncentráció (ppm)   0.3~0.4       0.5~0.7       0.8~1.0
ORP értéke:                              -220 ........................... -380 mV
pH értéke: 7,2

Felvett teljesítmény: DC 24 V-1A
Méretei: 324 x 160 x 306 cm
Kancsó térfogata: 1000 ~ 1800 ml. max.

 


 

ORP értéke kiemelkedően magas: 
-220 és -380 mV közötti!

Mi az az ORP érték?

Az ORP (Oxidation-Reduction Potential) érték egy oldat oxidációs és redukciós képességét jelző szám. Mértékegysége az mV (milivolt) Minél alacsonyabb az ORP érték, annál redukálóbb az oldat. Mivel az anyagcsere sejten belül zajlik, így az ott keletkező szabadgyökök is sikeresen megköthetők, mivel a sejtmembránon való átjutás nem okoz nehézséget az apró Hidrogénnek. A szervezetünknek az a jó ha az elfogyasztott folyadék vagy táplálék ORP értéke negatív, azaz antioxidáns hatású.

Ha egy víznek pozitív ORP-je van, akkor oxidál, vagyis öregít. Míg a negatív -ORP-vel rendelkező vizek lekötik a szabadgyököket, ezzel meggátolják a szervezet oxidációját, tehát jelentős mértékben lassítják az öregedési folyamatot.


A hidrogénes víz (Lourdes) redoxpotenciálja (rH) 3-as!

Elektronátvivők redoxpotenciálja mutatja meg, hogy elektron leadás vagy felvétel a jellemzőbb rájuk – minél negatívabb érték, annál fogékonyabb elektron leadására, minél pozitívabb, annál nagyobb affinitással köti meg az elektront. Az rH értékkel jelöljük:

0-28-ig redukáló, 28 semleges, 28-42-ig oxidáló hatás

  • a Hunza víz (a szakirodalom szerint az egyik legextrább víz) rH értéke 21-es,
  • a legjobb európai forrásvíz rH értéke 22-es,
  • a csapvíz rH értéke 28-35,
  • a bio narancslé rH értéke 7-es,
  • a „Lourdes” berendezéssel előállított víz rH értéke 3-as!

A számok alapján a „Lourdes” berendezésből nyert egy pohár hidrogénnel dúsított víz, a H- elektronok számát tekintve, egyenértékű kb. 10 000 pohár friss bio narancslé elektrontartalmával.

 


Az ESzCsM rendelet 6. § (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a forgalmazó cég nem tulajdonít a termékeknek a betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A termékek használata a szervezet öngyógyulását erősíti, és nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést. Ha gyógyszereket szedsz, az orvossal való konzultáció nélkül ne hagyd el őket, és semmiképpen sem egyik napról a másikra.

 
Kérdésed van? Rendelni szeretnél? - Hívj a +36 20 9673895 számon! - Minden jog fenntartva! 2007-2016