Keresés a honlapon

MENÜ

Lagzi Lajcsi csodás fogyása a

Reg-Enor itallal

Nézd meg a videót is! Ezt nem fogod elhinni! Galambos Lajos 4 hónap alatt a 42-es nadrágját 35-ösre cserélte! 4 hónap kúra után - 2014. decemberében - 20 kilóval lett könnyebb!

➤ ÚJ FEJLEMÉNYEK! Lajcsi jelenleg már 30 kilós fogyásnál tart! (2015. március 21.)Lagzi Lajcsi fogyásának titka

A kép 2014. november 17-én készült.


 

Galambos Lajos, avagy Lagzi Lajcsi neve sokaknak ismerősen cseng. Népszerű, több rangos kitüntetéssel és díjjal elismert zenei előadóművész, producer. 2014. novemberében ő volt a meglepetésvendég a Biocom továbbképzésén. Azért jött, hogy elmesélje a részleteit annak, hogy hogyan fogyott egészségesen és kellemesen az elmúlt hónapokban a Biocom által forgalmazott Reg-Enor segítségével.


Ami fogyókúrás módszer létezik, azt Lajcsi már kipróbálta...

Lagzi Lajcsi már rengeteg fogyókúrás kísérleten van túl. Sok más mellett kipróbálta a gyomorgyűrűt, a "fényevést", és próbálkozott a csökkentett szénhidrát tartalmú étrenddel. Ahogy mindannyian láthattuk rajta: tartós sikert egyik sem hozott. Egy-egy módszer azonban még egészségügyi veszélyhelyzetbe is sodorta Lajcsit... végül leállt a "fényevéssel", eltávolíttatta a gyomorgyűrűt...

Amikor Lajcsi megtudta, hogy az elmúlt több mint 10 évben már több ezer fő fogyott 10-20-30-40-50 kilót a Reg-Enor termék, és a hozzá tartozó, kellemes, "magyaros" étrend segítségével azonnal döntött: néhány óra múlva már 4 üveg Reg-Enorral felvértezve fogott bele a fogyókúrába.


reg_enor_fogyas_margit

Reg-Enor és víztisztító

Az első 4 palack elfogyasztása után igazi sikertörténet indult. A korábban sok sikertelen - és néha fájdalmas! - fogyókúrával próbálkozó Lajcsi annyira elégedett volt a Reg-Enor hatásával, hogy környezetében elkezdett beszélni a Reg-Enorról, a hozzá kapcsolódó "magyaros", koplalás nélküli étrendről, és persze a Biocom tagság előnyeiről. Mert Lajcsi most már nem csak a Reg-Enort, hanem további más, Biocom által forgalmazott terméket is ajánl - a sikeres fogyása, és a javuló egészsége miatt.

Kiemelten ajánlja a víztisztító berendezést, mert a tiszta víz ivása az egészségünk alapja. A testünk 70% víz. Ha klóros, túlzottan magas oldott anyag tartalmú, toxinokat tartalmazó vizet adunk a szervezetünknek, hogy abból épüljön, akkor ne csodálkozzunk, ha a sejtanyagcsere folyamatok torzulnak, a sejtek mutálódnak, a bélflóra tönkremegy, és egészségügyi problémák, illetve hízás indul be! Minden háztartásban szükség lenne rá!

Lagzi Lajcsi nagy szeretettel ajánlja a víztisztító készüléket kiegészítő Lourdes-i gépet is, amely csodálatos, hidrogénben dús, erős antioxidáns vizet készít a tisztított vízből. A gép a Lourdes-i csodaforrásról kapta a nevét, mert kutatók felfedezték, hogy a Lourdes csodavíz gyógyító erejét a rendkívül magas hidrogéntartalmának köszönheti! Egy különleges találmánnyal egész életünkre biztosíthatjuk a csodaforrás összetételével egyező antioxidáns vizet az egész családunk számára.


Napi két kávé árával az egészségért

„Napi két kávé árát fordítom az egészségemre, miközben tiszta vizet öntöttem a pohárba!” - mondja Lajcsi. Ezt pedig igazán bárki képes megtenni.

Az egészséges életmódhoz nem vagyonok kellenek, hanem sokkal inkább helyes információ és átgondolt cselekvés.

Lajcsi ezeknek a hatásoknak és termékeknek köszönhetően sokkal fiatalosabb, mint hónapokkal ezelőtt: karcsúbb lett, és ezáltal rengeteg betegség előfordulási kockázatát csökkentette. És legalább ilyen fontos, hogy sokkal könnyebbnek érzi magát minden szempontból, mozgékonyabb lett, és remek a közérzete!

A Biocom képzésen a látvány kedvéért felvette egy korábbi, megszokott zakóját, amit korábbi tévé szerepléseken is hordott, és a zakó látványosan bő volt rá! Boldogan újságolta, hogy a nadrágmérete is jó néhány számmal kisebb lett, és már tud konfekcióméretet is hordani!

Lagzi Lajcsi 20 kilót fogyott régi zakója lötyög rajta


Diéta, magyarosan - a Reg-Enor mellett nem kell koplalni!


Lajcsi - és a többi Reg-Enor fogyasztó - számára az is fantasztikus hír, hogy végre nem kell koplalnia, folyamatosan a kalóriákat számolnia, mert bőségesen, laktatóan, "magyarosan" étkezhet a „fogyókúra” ideje alatt, ami általában nem jellemző egy diétára sem. A Reg-Enor titka viszont éppen ez: zsír, szalonna, kolbász, rántotta ás társaik - a kilók mégis olvadnak. Természetesen fontos a mértéktartás, és fontos, hogy betartsuk az ajánlott étrendet, mert a Reg-Enor akkor tud működni! (Komplett receptjavaslatokat és útmutatásokat küldünk neked emailben!)


Lajcsi önmaga reklámja: már 20 kilót fogyott - egészségesen! Jelenleg 30 kilónál tart!


Lajcsi szívesen megosztja mindenkivel sikeres fogyásának titkát, amiben nincs semmi csoda, vagy csodaszer. Csak egy természetes alapanyagokból készült, a szervezet öngyógyító folyamatait aktiváló ital, és a hozzá kapcsolódó étrend.

A fogyás a Reg-Enor használatával és az étrend betartásával törvényszerű.

 

Lagzi Lajcsi
titkos fogyókúrás itala:
a Reg-Enor »

 

 

Nézd meg a videót Lagzi Lajcsi fogyásáról!

Ezt nem fogod elhinni! Galambos Lajos 4 hónap alatt a 42-es nadrágját 35-ösre cserélte!

4 hónap kúra után 20 kilóval lett könnyebb!

ÚJ FEJLEMÉNYEK! Lajcsi jelenleg már 30 kilós fogyásnál tart!

 

Reg-Enor
egészséges fogyókúrás ital »

 

06 20 9 108 720

irjnekunk@csodaalga.hu

 
Kérdésed van? Rendelni szeretnél? - Hívj a 06 20 9 108 720 szám --- Minden jog fenntartva! 2007-2015