Keresés a honlapon

MENÜ

Lagzi Lajcsi csodás fogyása a

Reg-Enor itallal

Nézd meg a videót is! Ezt nem fogod elhinni! Úgy lóg most Lagzi Lajcsin a 4 hónappal ezelőtt még feszes, 52-es zakója, mint tehénen a gatya! Kinézetre pedig 20 évet letagadhat!2014. november 17.

Lagzi Lajcsi fogyásának titka

 

Galambos Lajos (vagy, ahogy legtöbben ismerik: Lagzi Lajcsi) a népszerű, közismert, több rangos állami kitüntetéssel és szakmai, valamint közönségdíjjal elismert zenei előadóművész (és producer) volt a meglepetésvendég a Biocom legutóbbi továbbképzésén. Azért jött, hogy beszámoljon arról, hogyan fogyott jelentősen, sikeresen az elmúlt hónapokban a Biocom által forgalmazott Reg-Enor segítségével. Meg azért, hogy a hálózati tagok megtapsolják a teljesítményéért, hiszen családjával az elmúlt hónapok munkája, információátadása következtében társult hálózatvezetői szintre lépett, az üzletemberként is egyre elismertebb, sikeresebb művész!


Ami fogyókúrás módszer létezik, azt Lajcsi már kipróbálta...

Végre valaki megszólított! – utalt vissza a kezdetekre a zenész, melyről azt mondja: nem véletlen a találkozása Lőrincz Jánossal. A Biocom legnagyobb ágának vezetője volt ugyanis az, aki egy üzleti megbeszélés kapcsán jelezte neki: a fölösleges kilók leadásának témájában talán neki is tudna segíteni. Neki is, mert már több ezresre tehető azok száma, akik 10-20-40 kilót fogytak a Reg-Enor termék, és a hozzátartozó, kellemes étrend segítségével. Többek között a bő negyven fölös kilótól megszabaduló Csordás Tibor, ami valódi referencia volt Lajcsi számára, hiszen ismeri őt.

Lajcsi azonnal döntött: néhány óra múlva már 4 üveg Reg-Enorral felvértezve fogott bele a fogyókúrába.


reg_enor_fogyas_margit

 

Reg-Enor és víztisztító

Az ezt követő néhány hét igazi sikertörténet volt. A korábban sok sikertelen - és néha fájdalmas! - fogyókúrával próbálkozó művész annyira elégedett volt a Reg-Enor hatásával, hogy előbb a szűkebb, majd bővebb baráti körben is el kellett mondani a kúra, valamint a Biocom lényegét. Mert Galambos Lajos nem csak a Reg-Enor, hanem számos más, Biocom által forgalmazott termék, étrend-kiegészítő rajongója, sőt, hirdetője is lett. Kiemelt figyelmet kapott nála a víztisztító berendezés, amelyből egyre több talál gazdára környezetében. Továbbá Lagzi Lajcsi nagy szeretettel ajánlja a víztisztítót kiegészítő Lourdes-i gépet is, amely csodálatos, hidrogénben dús, erős antioxidáns vizet készít a tisztított vízből. A gép a Lourdes-i csodaforrásról kapta a nevét, mert kutatók felfedezték, hogy a csodavíz gyógyító erejét a rendkívül magas hidrogéntartalmának köszönheti!


Napi két kávé árával az egészségért

„Napi két kávé árát fordítom az egészségemre, miközben tiszta vizet öntöttem a pohárba”. Valóban, ezt mindenki képes megtenni. Lajcsi mindezek által a külső szemlélő szerint is sokkal fiatalosabb, mint hónapokkal ezelőtt, s a bőre is szebb, de még fontosabb, hogy ő mit él át. Sokkal könnyebbnek érzi magát minden szempontból, frissebb a mozgása, éss nem mellesleg: elindult a ruhatár-csere útján. A Biocom képzésen a látvány kedvéért felvette egy korábbi, megszokott felöltőjét, ami bizony már erősen lógott rajta. S boldogan újságolta, hogy jóval kisebb a nadrágjának a száma, sőt, már tudott konfekciókabátot is venni!

Lagzi Lajcsi 20 kilót fogyott régi zakója lötyög rajta


Diéta, magyarosan - a Reg-Enor mellett nem kell koplalni!


Lagzi Lajcsi köszöni, jól van. Ami nem is csoda, hiszen akár – az eddig próbáltakhoz képest – bőségesen, laktatóan, "magyarosan" étkezhet a „fogyókúra” ideje alatt, ami általában nem jellemző egy diétára sem. A Reg-Enor titka viszont éppen ez: zsír, szalonna, kolbász, rántotta ás társaik - a kilók mégis olvadnak. Természetesen a mértéktartás és az egészségmegőrző gondolkodás itt is fontos, mint ahogy a többi, étkezéssel kapcsolatos előírás betartása is, a kevesebb tésztától a több zöldségig, a cukor elhagyásáig. S mindez nála, mint a magyaros étkezés hívénél nem elhanyagolható szempont… (Komplett receptjavaslatok és útmutatások ebben a cikkben érhetők el.)


Lajcsi önmaga reklámja: már 20 kilót fogyott - egészségesen!


Ezek után talán nem meglepő, hogy egyre többen szólítják meg a TV2 szerkesztőségében, s úton-útfélen ezzel: „Művész úr, de jól néz ki!” Ő pedig szívesen megosztja mindenkivel sikeres fogyásának titkát, amiben nincs semmi csoda, vagy csodaszer. A fogyás a Reg-Enor használatával és az étrend betartásával törvényszerű.

 

Lagzi Lajcsi
titkos fogyókúrás itala:
a Reg-Enor »

 

 

Nézd meg a videót Lagzi Lajcsi fogyásáról!

Ezt nem fogod elhinni! Úgy lóg most Lagzi Lajcsin a 4 hónappal ezelőtt még feszes, 52-es zakója, mint tehénen a gatya! Kinézetre pedig 20 évet letagadhat!

 

Reg-Enor
egészséges fogyókúrás ital »

 

06 20 9 108 720

irjnekunk@csodaalga.hu

 MEGRENDELÉS ÉS ÁRAK »
- 2012.11.18.

Jó helyen jársz, itt tudsz rendelni! Hívj fel telefonon! 06 20 9 108 720 - Hívj bátran, a telefonban bármit meg tudunk beszélni! Szeretettel: Terjéki Nóra (Terjéki Nóra 2007 óta a Wellstar International GmbH. független terjesztőpartnere.) - MEGRENDELÉS ÉS ÁRAK ITT:

továbbMagasvérnyomás és ízületi fájdalom ellen
- 2012.11.18.

"A Wellstar mikroalga segített rendezni a vérnyomásom, és megszüntette az ízületi fájdalmaimat" Nekem a vérnyomásomat állította be, a térdem-kezem-vállam és a gerincfájdalmat szüntette meg. 2 év elteltével nem kellett menni semmivel orvoshoz, jó a közérzetem. Köszönet az algáért, csak ajánlani tudom mindenkinek. Puszi, Ilonka" - Balázs Ilona, operetténekesnő, Budapest

továbbJóindulatú tüdődaganatra ajánlotta...
- 2013.01.23.

"Jóindulatú tüdődaganatra ajánlotta az orvosom a szteroid kezelés mellé. Naponta 6 szemet szedtem. A daganat azóta jelentősen visszahúzódott, de kis mértékben még megvan. A vérnyomásomat rendezte az alga, a vércukorszintem és a koleszterin szintem is rendben van már. Az alga hatására a szteroid kezelés ellenére sem híztam meg, puffadásom sincsen, a vérképem pedig nagyon jó. A májfunkcióm nem tökéletes - valószínűleg a szteroid gyógyszerek miatt -, de az is sokat javult. Az erőnlétem és a közérzetem remek, a továbbiakban is nagyon bízom az algában!" (Nagyné)

továbbLátványos eredményt hozott a lányomnál!
- 2012.11.18.

Kedves Nóra! Örülök, hogy júniusban rátaláltam erre a két nagyszerű termékre. Kislányom 9 éves, a 36. héten született terhességi mérgezés miatt, aminek következménye, hogy önállóan nem tud járni, csak segédeszközzel, vagy mindkét kezét fogva. Napi 1-1 kávéskanál Kineto és Genio szirup vízzel higítva látványos eredményt hozott. Már egy kézzel vezetve jár, kézügyessége fejlődött, gyöngyöt fűz damilra. Köszönjük. - Kitartó szülők

továbbElmaradt a tragédia (rák / leukémia)
- 2012.11.18.

"Elmaradt a tragédia (rák / leukémia terméktapasztalat)" "Szeretném átadni mindenkinek egy szlovák mama szeretetteljes üdvözletét. Nem a saját terméktapasztalatomat mondom, bár bőven van, de a mama azt üzeni mindenkinek... 3-4 hónap telt ez azóta, amikor eljött hozzám, és azt mondta: "Haldoklik a kisfiam, 10 éves, leukémiája van..." A múlt héten orvosi igazolás írásban megadva: tünetmentes, egészséges a gyerek. És orvosi ajánlatra a további Imune fogyasztás írásban megadva!" - Gál Éva, Szlovákia

tovább
Kérdésed van? Rendelni szeretnél? - Hívj a 06 20 9 108 720 szám --- Minden jog fenntartva! 2007-2015