MENÜ

Karácsonyi akciós ajánlataink!
25% kedvezmény!

karacsonyi_akcio

Botanifique
Organikus, holt-tengeri luxus kozmetikumok
megfizethető áron

Botanifique (Biocom) organikus bio luxus kozmetikumok

Leírhatatlan örömöt látsz majd a családtagjaid arcán, ahogy beleszagolnak, és fölkenik magukra ezeket a termékeket.

botanifique_organikus_kozmetikumAnnyira organikus és bio, hogy akár meg is eheted! Ezt nem mondhatod el a bolti "luxus" kozmetikumokról!

Kiemelten ajánljuk:

- a mágneses arckrémet, ami egyedülálló különlegesség!

- a látványos hatású ráncfeltöltőt

- a bőrvilágosító, folteltüntető termékcsaládot

- a pattanások elleni arckrémet és tisztítót

- az édes kelet kéz- és testápolót, ami olyan, mintha a legfinomabb japán füstölő illatát viselnéd a bőrödön

- és a dögös férfi kozmetikumokat

 

Nézd meg a kínálatot! »

Rendelés 25% kedvezménnyel »
(a 122811 bűvös kóddal!)

 


karácsonyi akció

Karácsonyi akciós víztisztító!

Most vedd meg, mert aztán megint egész évben nem fogod rászánni magad! És aztán jöhet még egy év méreganyagokat tartalmazó csapvízzel, vagy vesekövet és meszesedést okozó ásványvízzel... A víztisztítónál nincs is okosabb karácsonyi ajándék!

Megnézem a részleteket »

Rendelés 25% kedvezménnyel »
(a 122811 bűvös kóddal!)karacsonyi_akcio

Lourdes-gép
- az életre szóló ajándék
A Lourdes csodatévő gyógyforrás vize az otthonotokban!

"Valószínűleg ez lehet a titka a Lourdes-i forrásnak is. Azt tudjuk róla tudományosan, hogy extrém-nagyon hidrogén dús a vize. Azt tudjuk még, hogy aki oda megy, az iszik belőle, és azt is tudjuk, hogy sok ezer csoda történt ott." - Dr. Szikra Tamás, orvos

Látni akarom ezt az életre szóló ajándékot »

Rendelés 25% kedvezménnyel »
(a 122811 bűvös kóddal!)

 


 

karacsonyi_akcio

Reg-Enor - a magyar találmány
Lagzi Lajcsi az utóbbi 2 hónapban már 20 kilót fogyott vele EGÉSZSÉGESEN!

reg-enor karácsonyi akció

A fogyás a Reg-Enor használatával és az étrend betartásával törvényszerű.

A Reg-Enor egy természetes alapanyagú egészségvédő ital, melynek másodlagos hatása a (sokszor brutális mértékű) fogyás. Koplalni nem kell, sőt! Bőségesen, laktatóan, "magyarosan" étkezhetsz a „fogyókúra” ideje alatt, ami általában nem jellemző egy diétára sem. A Reg-Enor titka viszont éppen ez: zsír, szalonna, kolbász, rántotta ás társaik - a kilók mégis olvadnak.

A sok furcsa, sokszor hatástalan fogyibogyó helyett próbáld ki ezt! Ajándéknak vegyél egy kúrát túlysúlyával birkózó szerettednek!

Megnézem a kúrát »

Rendelés 25% kedvezménnyel »
(a 122811 bűvös kóddal!)

MEGRENDELÉS ÉS ÁRAK »
- 2012.11.18.

Jó helyen jársz, itt tudsz rendelni! Hívj fel telefonon! 06 20 9 108 720 - Hívj bátran, a telefonban bármit meg tudunk beszélni! Szeretettel: Terjéki Nóra (Terjéki Nóra 2007 óta a Wellstar International GmbH. független terjesztőpartnere.) - MEGRENDELÉS ÉS ÁRAK ITT:

továbbMagasvérnyomás és ízületi fájdalom ellen
- 2012.11.18.

"A Wellstar mikroalga segített rendezni a vérnyomásom, és megszüntette az ízületi fájdalmaimat" Nekem a vérnyomásomat állította be, a térdem-kezem-vállam és a gerincfájdalmat szüntette meg. 2 év elteltével nem kellett menni semmivel orvoshoz, jó a közérzetem. Köszönet az algáért, csak ajánlani tudom mindenkinek. Puszi, Ilonka" - Balázs Ilona, operetténekesnő, Budapest

továbbJóindulatú tüdődaganatra ajánlotta...
- 2013.01.23.

"Jóindulatú tüdődaganatra ajánlotta az orvosom a szteroid kezelés mellé. Naponta 6 szemet szedtem. A daganat azóta jelentősen visszahúzódott, de kis mértékben még megvan. A vérnyomásomat rendezte az alga, a vércukorszintem és a koleszterin szintem is rendben van már. Az alga hatására a szteroid kezelés ellenére sem híztam meg, puffadásom sincsen, a vérképem pedig nagyon jó. A májfunkcióm nem tökéletes - valószínűleg a szteroid gyógyszerek miatt -, de az is sokat javult. Az erőnlétem és a közérzetem remek, a továbbiakban is nagyon bízom az algában!" (Nagyné)

továbbLátványos eredményt hozott a lányomnál!
- 2012.11.18.

Kedves Nóra! Örülök, hogy júniusban rátaláltam erre a két nagyszerű termékre. Kislányom 9 éves, a 36. héten született terhességi mérgezés miatt, aminek következménye, hogy önállóan nem tud járni, csak segédeszközzel, vagy mindkét kezét fogva. Napi 1-1 kávéskanál Kineto és Genio szirup vízzel higítva látványos eredményt hozott. Már egy kézzel vezetve jár, kézügyessége fejlődött, gyöngyöt fűz damilra. Köszönjük. - Kitartó szülők

továbbElmaradt a tragédia (rák / leukémia)
- 2012.11.18.

"Elmaradt a tragédia (rák / leukémia terméktapasztalat)" "Szeretném átadni mindenkinek egy szlovák mama szeretetteljes üdvözletét. Nem a saját terméktapasztalatomat mondom, bár bőven van, de a mama azt üzeni mindenkinek... 3-4 hónap telt ez azóta, amikor eljött hozzám, és azt mondta: "Haldoklik a kisfiam, 10 éves, leukémiája van..." A múlt héten orvosi igazolás írásban megadva: tünetmentes, egészséges a gyerek. És orvosi ajánlatra a további Imune fogyasztás írásban megadva!" - Gál Éva, Szlovákia

tovább
Kérdésed van? Rendelni szeretnél? - Hívj a 06 20 9 108 720 szám --- Minden jog fenntartva! 2007-2014