Keresés a honlapon

MENÜ

ÚJDONSÁG!

Immun Supreme
100% mikroalga komplex

A Magyarországon kapható legintenzívebb erejű alga komplex - megfizethető áron

"Nem ismerek ennél komplexebb sejtvédő-, tápláló-, méregtelenítő kúrát  -  életelixírt!"
- Dr. Ilyés Gabriella, orvos


ÚJ Immun Supreme alga kapszula immunerősítés

MOST 25% KEDVEZMÉNNYEL!

Kedvezményes rendelés itt »
K
érdés és rendelés: 06 70 453 5199


Kedves Nòra ès Ottilia!

Nagyon elègedett vagyok az algával. Pár dolgot megemlítek hogy mi az, amiben segített az alga. Amíg az algát szedtem nem volt migrènem, a menstruáciò elötti napokban höhullámaim vannak, ezt az alga szedèse alatt nem tapasztaltam. Ès mèg ami nagyon pozitív, hogy fogytam az algátòl. Ha folyamatosan szednèm az algát szünet nèlkül, mèg több eredmènyt èrhetnèk el. Azt garantálhatom, hogy a jövöben is fogok önöktöl rendelni, mert elègedett vagyok a termèkkel. Kèrem èrtesítsenek, ha az alga akciòs áron van (Immun supreme).
Üdvözlettel: Z. Zsuzsanna 2014. 06. 18.

 

immun supreme mikroalga kapszula - okonet / biocom

Az Immun Supreme alga komplex:

Egy dobozban hatásosan egyesíti a sejttáplálást, a sejtszintű méregtelenítést és az antioxidáns sejtvédő hatást.

Ez az egyedülállóan komplex hatás a Spirulina, a Chlorella, a Lithotamnium és a Haematococcus algák speciális arányának, illetve megfelelő feldolgozási módjának(!) köszönhető.

 

Allergiaszezon - tünetek nélkül??
Kattints ide! »

 Az Immun Supreme mikroalga kapszula átfogó hatása 3 fázisban:

 


1. FÁZIS: SEJTTISZTÍTÁS, MÉREGTELENÍTÉS


A legintenzívebb sejttisztítás - megfosztja a sejteket a káros anyagoktól és lerakódásoktól.

Chlorella mikroalga (zöld alga)

 • A méregtelenítés "mestere" - egyetlen más anyag sem képes ilyen teljes körű méregtelenítésre
 • Az egyetlen mód, amivel hatékonyan tudjuk az (oltásokból, szmogból, festékekből stb.) sejtjeinkbe jutó, mérgező nehézfémeket eltávolítani a sejtjeinkből
 • Sporopollenin "méregmágnes"
 • Rekordmennyiségű klorofill-tartalom (a klorofil a Chlorella mikroalgáról kapta a nevét...). Hússzor annyi klorofil, mint a búzafűben!


2. FÁZIS: SEJTTÁPLÁLÁ
S

 

Különlegesen értékes sejttáplálás rekordmennyiségű természetes vitális anyagokkal.

Spirulina mikroalga (kék alga)
Lithotamnium makroalga (kőalga)

Ez a két alga rekordmennyiségű vitális anyaggal látja el a sejteket.

 • 300 %-kal több kalcium, mint a tejben
 • 2300 %-kal több vas, mint a spenótban
 • 3900 %-kal több béta-karotin, mint a burgonyában
 • 375 %-kal több fehérje, mint a tofuban

Több mint 4000 vitális anyag a legmagasabb biológiai haszosíthatósággal! Minden olyan tápanyag megtalálható ezekben a mikroalgákban, amelyre a szervezetünknek szüksége van!


3. FÁZIS: SEJTVÉDE
LEM


A legerősebb sejtvédelem: az asztaxantin (asthaxantin) antioxidáns különösen hatásos a daganatokat is okozó szabad gyökök, szabad radikálok és a komoly másodlagos megbetegedések elleni harcban.

Asztaxantin antioxidáns
(Haematococcus - vörös alga - kivonatából)

Ez a mikroalga legmagasabb asztaxantin tartalmáról nevezetes. Az asztaxantin antioxidáns orvosi körökben jól ismert legerősebb sejtvédelmező hatásáról.

Egyedülálló tulajdonságok:

 • rendkívül hatékony védelmet nyújt a szabadgyökök ellen
 • nem "prooxidatív", és ezáltal egyedülálló módon mellékhatásmentes! (a többi ismert antioxidánsról - C, E vitamin, béta-karotin - ez nem mondható el.)
 • még az agynak és a szemekben is antioxidáns és gyulladáscsökkentő védelmet biztosít! Az asztaxantin (asthaxantin) az egyetlen antioxidáns, amely képes átjutni a vér-agy gáton - azaz nyaktól fölfelé is kifejti pozitív hatását!

 

Egy személyes tapasztalat, mgánvélemény: "A fiam súlyos beteg volt nem régiben. Az algatermékektől gyógyult meg, és a colon terápiától. Mert a gyógyszerekkel, a szteroidokkal megmérgezték. Kemoterápiát is alkalmazták nála, ami köztudott hogy sejtméreg. Hálát adok annak a gyermekorvosnak, aki a fiamat ezekkel a termékekkel megmentette. Ő az a gyermekorvos aki segitett a fiamnak. Dr. Kerekes László. Nagy tisztelője vagyok. A jó isten áldja meg, sok szerencsét kivánok neki az életben. Tegyétek fel a honlapra, mert tanulságos!"

- Andona Julika


 

Egy másik magánvélemény: "2013. október elején kezdtem el szedni az Immun Supreme mikroalga kapszulát, amely már néhány nap után bizonyította hatékonyságát.
Refluxom van, ami az utóbbi hónapokban nagyon megkeserítette (megsavanyította) az életemet. Bioenergetikusként első dolgom volt feltárni a betegségem lelki okát, majd úgy döntöttem, hogy táplálkozási szokásaimon is változtatok. Odafigyelek arra, hogy mit és mennyit eszek, valamint arra is, hogy a mikroalga kapszula segítségével még több ásvány és vitamin kerüljön a szervezetembe. A kapszula szedésével és az étrendem megváltoztatásával elértem, hogy teljesen tünetmentes vagyok. (Megjegyzem, hogy gyógyszert nem szedek elvi okok miatt!)
A páromnak a mikroalga kapszula 1 hét után 9.8-ról 7.2-re vitte le a cukrát.
Tudom, hogy nem olcsó a termék... Azonban én kiszámoltam, hogy az a kapszula mennyiség, amit naponta beveszek csupán 400.- Forintba kerül.

Nekem és a páromnak pedig megér napi 400.- Forintot az egészségünk!

Üdvözlettel: Éva"

 

Fontos: ha már mikroalgát vásárolsz, ne a bioboltokban, vagy gyógyszertárakban kapható tablettákat vedd meg, mert azok általában csak minimális hatóanyagú, egy-két komponensű termékek, amelyeknek a minőségét a kezdetleges gyártási technológia lerontotta. (Bár még mindig több értelme van, mint szintetikus multivitaminokat venni...)

Az Immun Supreme-et gyártó cég elsőrangú, gyógyszerészeti minőségű alapanyagokkal és a legmodernebb, kíméletes feldolgozási eljárásokkal dolgozik, hogy az algák csodálatos hatása ne sérüljön a feldolgozás során.

Alig van néhány gyár az egész világon, ami ebben a minőségben képes legyártani minőségi mikroalgát és a természetes eredetű asztaxantin antioxidánst. Egyszerűen a legtöbb cégnek nincs meg a technológiája hozzá, mert nagyon-nagyon drága!

Csak ezzel a ritka technológiával képes a mikroalga megőrizni eredeti képességeit, és ilyen erős hatást produkálni.

Még egy fontos információ: a mikroalga komplexet hamisítják! Ne vásárolj bizonytalan eredetű forrásból, vateráról, sok terméket forgalmazó táplálékkiegészítő webshopból, mert nem lehet tudni, mit raknak a dobozba!

 

Immun Supreme 240 Caps - alga komplex kapszula

240 kapszulát tartalmaz
120g nettó tömeg
0,5g / kapszula - kényelmes méret

Javasolt mennyiség napi 2x2, 2x3, vagy 3x3 kapszula, indokolt esetben ennél is több.

A napi adagban (3x3 kapszula) rekordmennyiségű (9 mg) asztaxantin van!

1 doboz 1-2 havi adag

Fokozatosan kell elkezdeni a fogyasztását!

Ára 12.870 Ft

Kedvezményes ár: 9900 Ft!

Immun Supreme 240 Caps alga komplex kapszula

Immun Supreme Powder - alga komplex por

180 gramm port tartalmaz
Javasolt mennyiség napi 3-6 gramm, indokolt esetben ennél is több.

1 doboz 1-2 havi adag

Fokozatosan kell elkezdeni a fogyasztását!

Ára 12.870 Ft

Kedvezményes ár: 9900 Ft!

Immun Supreme Powder alga komplex

 

Fogyasztási útmutató és Gyakran Ismételt Kérdések »

 

KEDVEZMÉNYES ÁRAK »Rendelj most!

És már néhány napon belül élvezheted az alga fiatalító, egészségmegőrző hatását. A kedvezmény kártyádat is azonnal használhatod!

Ne pazaroljuk el az életet - teljen minél több napunk egészségben és örömben!

Kedvezményes árú rendeléshez kattints ide, vagy hívj telefonon!

06 70 453 5199Ha bárhol elakadsz, telefonálj bátran: segítünk, vagy elkészítjük helyetted a megrendelést. Ha kérdésed van, hívj telefonon (06 70 453 5199), vagy írj emailt!

 

Rendelj most! Ne pazaroljuk el az Életet!

Az ESzCsM rendelet 6. § (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a forgalmazó cég nem tulajdonít a termékeknek a betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A termékek használata a szervezet öngyógyulását erősíti, és nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést. Ha gyógyszereket szedsz, az orvossal való konzultáció nélkül ne hagyd el őket, és semmiképpen sem egyik napról a másikra.


MEGRENDELÉS ITT! »
- 2012.11.18.

Jó helyen jársz, itt tudsz rendelni! Hívj fel telefonon! 06 70 453 51 99 - Hívj bátran, a telefonban bármit meg tudunk beszélni! Minden tudásunk és tapasztalatunk a rendelkezésedre áll: Terjéki Nóra és Paár Ottilia (Terjéki Nóra 2007 óta a Wellstar International GmbH. független terjesztőpartnere.) - MEGRENDELÉS, ÁRAK ITT:

továbbMagasvérnyomás és ízületi fájdalom ellen
- 2012.11.18.

"A Wellstar mikroalga segített rendezni a vérnyomásom, és megszüntette az ízületi fájdalmaimat" Nekem a vérnyomásomat állította be, a térdem-kezem-vállam és a gerincfájdalmat szüntette meg. 2 év elteltével nem kellett menni semmivel orvoshoz, jó a közérzetem. Köszönet az algáért, csak ajánlani tudom mindenkinek. Puszi, Ilonka" - Balázs Ilona, operetténekesnő, Budapest

továbbJóindulatú tüdődaganatra ajánlotta...
- 2013.01.23.

"Jóindulatú tüdődaganatra ajánlotta az orvosom a szteroid kezelés mellé. Naponta 6 szemet szedtem. A daganat azóta jelentősen visszahúzódott, de kis mértékben még megvan. A vérnyomásomat rendezte az alga, a vércukorszintem és a koleszterin szintem is rendben van már. Az alga hatására a szteroid kezelés ellenére sem híztam meg, puffadásom sincsen, a vérképem pedig nagyon jó. A májfunkcióm nem tökéletes - valószínűleg a szteroid gyógyszerek miatt -, de az is sokat javult. Az erőnlétem és a közérzetem remek, a továbbiakban is nagyon bízom az algában!" (Nagyné)

továbbLátványos eredményt hozott a lányomnál!
- 2012.11.18.

Kedves Nóra és Ottilia! Örülök, hogy júniusban rátaláltam erre a két nagyszerű termékre. Kislányom 9 éves, a 36. héten született terhességi mérgezés miatt, aminek következménye, hogy önállóan nem tud járni, csak segédeszközzel, vagy mindkét kezét fogva. Napi 1-1 kávéskanál Kineto és Genio szirup vízzel higítva látványos eredményt hozott. Már egy kézzel vezetve jár, kézügyessége fejlődött, gyöngyöt fűz damilra. Köszönjük. - Kitartó szülők

továbbElmaradt a tragédia (rák / leukémia)
- 2012.11.18.

"Elmaradt a tragédia (rák / leukémia terméktapasztalat)" "Szeretném átadni mindenkinek egy szlovák mama szeretetteljes üdvözletét. Nem a saját terméktapasztalatomat mondom, bár bőven van, de a mama azt üzeni mindenkinek... 3-4 hónap telt ez azóta, amikor eljött hozzám, és azt mondta: "Haldoklik a kisfiam, 10 éves, leukémiája van..." A múlt héten orvosi igazolás írásban megadva: tünetmentes, egészséges a gyerek. És orvosi ajánlatra a további Imune fogyasztás írásban megadva!" - Gál Éva, Szlovákia

továbbFórum! Kérdésed van? Tedd fel!
- 2013.03.11.

ÚJ! Fórum! Kérdésed van? Tedd föl!

tovább
Kérdésed van? Rendelni szeretnél? - Hívj a 06 70 453 51 99 --- Minden jog fenntartva! 2007-2013